Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/nuusku/public_html/includes/menu.inc).

Esittely

Koulutuksissamme käytämme positiivista vahvistamista, eli oikeasta käytöksestä palkitsemista. Tämä koulutusmetodi perustuu käyttäytymistieteellisiin opintoihin, jotka kouluttajamme ovat suorittaneet. Palkitsemalla koiraa toivotusta käytöksestä sen motivaatio itsenäiseen yrittämiseen nousee ja tekeminen omistajan kanssa helpottuu. Koulutuksissa emme käytä fyysisiä tai henkisiä rankaisuja, eikä koirille aiheuteta kipua tai tarpeetonta stressiä. Oppimisen on tarkoitus olla hauskaa ja rentoa kaikille! Koska koulutuksissa kouluttajana toimii koiran omistaja, keskitymmekin vahvistamaan ja kehittämään omistajan tietoja sekä taitoja kouluttamisesta, jolloin koulutusta on helpompi jatkaa myös itsenäisesti arjessa. 

Jokainen koirakko on tervetullut kursseillemme aiemmista kokemuksista ja taidoista riippumatta, sillä jokaisella on oikeus oppia. Koiria kuten meitä ihmisiäkin on erilaisia ja siksi vertailu on turhaa; mikä on helppoa toiselle voi taas olla vaikeaa toiselle. Siksi kannustammekin kaikkia yrittämään, paremmaksi kouluttajaksi voi tulla vain kouluttamalla. Toivomme että koulutuksistamme koirakot löytävät yhteisen tekemisen ilon sekä innostuksen koulutuksen jatkamiseen myös arjessa.

 

Trainings also in english, ask more koirakoulunuusku@outlook.com