Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/nuusku/public_html/includes/menu.inc).

Ilmoittautumisehdot

Mikäli sinulla on kurssia koskevaa kysyttävää/ilmoitettavaa samana päivänä kun kurssi alkaa, ole yhteydessä puhelimitse,koska kouluttaja ei välttämättä ehdi lukea sähköpostia.

Peruminen:

Kurssille ilmoittautuminen on sitova.Kurssi tulee perua viimeistään neljätoista (14) päivää ennen kurssin alkua, jolloin koko summa palautetaan.Muutoin maksua ei palauteta (ellei toista kurssilaista saada tilalle).

Sairastuminen/juoksut:Jos omistaja/koira sairastuu palautetaan kurssimaksu lääkärin todistusta vastaan.Juoksujen sattuessa vaihtoehdot: - Puuttuvat kerrat korvataan seuraavalla vastaavalla kurssilla. - Käyttämättömät koulutuskerrat hyvitetään toisen kurssimaksun yhteydessä.

Vastuu:

Kurssin aikana jokainen kurssilainen on vastuussa itsestään ja koirastaan.

Kurssin järjestäjä huolehtii, että välineet ja esteet ovat turvalliset.Omistaja sitoutuu ilmoittamaan kurssin järjestäjälle, mikäli koiralla on aggressio-ongelmaa ihmisiä tai koiria kohtaan.Jos kurssilla oleva koira käyttäytyy aggressiivisesti, tai muutoin vaarantaa muiden turvallisuuden,on kurssin järjestäjällä oikeus poistaa koirakko kurssilta.Tällöin kurssimaksua ei palauteta,ellei toista koirakkoa saada tilalle.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.