Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /home/nuusku/public_html/includes/menu.inc).

Muut palvelumme

Yksityiskoulutus

Meiltä voit varata myös yksityiskoulutusta haluamallasi teemalla (esim. perustottelevaisuuden harjoitteleminen, pentukurssi yksityiskoulutus kertoina). Kertojen sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yksityiskoulutusta voi varata myös pienryhmille (3-5 koirakkoa).

Yksityiskoulutus 35e/kerta.
Pienryhmä 25e/koirakko
 

Ongelmakoirakonsultaatio

Ongelmakäytöksiksi luokitellaan mm.eroahdistus, remmirähjäys sekä erilaiset pelkotilat. Ongelmakoirakonsultaation ensimmäiseen kertaan varataan aikaa n.1-1,5h ja se sisältää ennakkotietolomakkeen, käytösanalyysin sekä koulutussuunnitelman.

Ongelmakoirakonsultaatio 80e
Jatkokerrat 50e

Koulutusviikonloput

Voimme räätälöidä koulutusviikonlopun haluamallasi teemalla esimerkiksi kasvatti- tai treeniporukoille. Nose workia, rally-tokoa, tokoa, kysy lisää!

Luennot

Tarjoamme luentoja seuroille, kerhoille, pentutapaamisiin jne. Luentohinnat ja aiheet sopimuksen mukaan. Esimerkkejä luentoaiheista: koiran käyttäytyminen&oppiminen, koulutustekniikka (palkkaaminen, ohjaajan mekaanisit taidot), ongelmakäytökset. Saatavilla myös hevosaiheisia luentoja.


Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa joko tiloissamme  tai asiakkaan tiloissa. 


Hevoskoulutus

Haluatko oppia hyödyntämään palkitsemiseen perustuvaa koulutusta myös hevosten kanssa? Tarvitsetko apua satulointiin, selkäännousuun tai lastaukseen? Myös ratsastusopetusta operantisti ja positiivista vahvistetta hyödyntäen.

Koulutus 35e/kerta